Go Back   Novahq.net Forum > Games > Delta Force

Delta Force Anything to do with the Delta Force series of games, DF1, DF2, LW, TFD, BHD, DFX, AF etc.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-22-2008, 12:11 AM
chasiv is offline chasiv
Registered User

Join Date: Apr 2008
Posts: 3

Mission Objectives don't show up

Hi,

I'm creating my first BHD map (I've done a bunch on DF2) and I can't seem to get the Mission Objectives to show up when you push the <TAB> button in the game.

The objectives are in the map and the events linked to them trigger as expected (including ending the game when all are met). I just can't seem to get them to show up when you push the tab key in the game.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks,
Chas
Reply With Quote
  #2  
Old 04-22-2008, 01:24 AM
Chrispy is offline Chrispy

Join Date: Sep 2005
Location: Peria, New Zealand
Posts: 6,770

Send a message via MSN to Chrispy Send a message via Yahoo to Chrispy
Did you use the "Show Subgoal" event?

Upload your .mis if you want and I'll take a look at it.

Welcome to NHQ by the way.
__________________
Intel Core Duo E7300 2.66GHz // SuperTalent DDR2 800 2GB // ASUS nVidia GeForce 8400GS 512MB // Western Digital 7200RPM 320GB SATA // LG GH-20LS 20X SATA DVD-RAM // Windows XP Pro 32-bit // Thermaltake XP550 NP 430W // Thermaltake SOPRANO SECC Black
Reply With Quote
  #3  
Old 04-22-2008, 09:27 AM
chasiv is offline chasiv
Registered User

Join Date: Apr 2008
Posts: 3

You can't attach an .mis file. Only images are allowed for upload
Reply With Quote
  #4  
Old 04-22-2008, 02:05 PM
Mstenger404 is offline Mstenger404
Registered User

Join Date: May 2005
Location: Indiana
Posts: 3,730

Send a message via MSN to Mstenger404
i think you can attach zip files, try placing the .mis into a zip and uploading it.
__________________


Intel Q9300 Quad~2.5Ghz
PALIT GTX570
ASUS GTX280 Dedicated PhysX
WD Velociraptor 300GB 10k RPM
WD Caviar Black 1TB 7,200 RPM
4GB Patriot DDR3 1333mhz
Intel BOXDX48BT2 X48
Corsair 1000Watt Modular PSU
Windows 7 Professional 64-bit
ASUS VG238H 23" 120Hz 3D-Ready
Reply With Quote
  #5  
Old 04-22-2008, 09:50 PM
chasiv is offline chasiv
Registered User

Join Date: Apr 2008
Posts: 3

Based on your prior comment, I was able to get them to show up. Thanks for the help
Reply With Quote
  #6  
Old 05-11-2008, 07:49 AM
Temp is offline Temp
Registered User

Join Date: Nov 2007
Posts: 34

Well its kinda easy go to Events make an event without a trigger (if u want them to be showed when the mission begins) and now the action "show win subgoal" pick ur wanted Objective and then press ok , should be done. Simple

Event - no trigger - Show subgoal - select one - done
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dfx2 objectives MERMITE Delta Force 1 08-15-2009 05:23 PM
Adding objectives to JO using DFXMed or A.Bullet MED csl.mole Joint Operations 0 09-07-2006 07:25 AM
Show me your ... DevilDog#1 General Chat 14 03-13-2005 08:02 AM
I have been playing Co-Op missions but cannot find the objectives. Steve Joint Operations 0 06-26-2004 05:10 PM
Objectives in BHD Barret.50 Delta Force 2 10-03-2003 03:11 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:25 PM.




Powered by vBulletin®