Go Back   Novahq.net Forum > Games > Delta Force

Delta Force Anything to do with the Delta Force series of games, DF1, DF2, LW, TFD, BHD, DFX, AF etc.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-07-2020, 06:35 AM
blacksaibot is offline blacksaibot
Registered User

Join Date: Nov 2020
Posts: 2

Custom Win Conditions?

Is there any way to create custom win condition/goal texts?

The drop down menu / combo box when editing "General Information" is extremely limited.

For example, I want the goal to read "Destroy all chemical containers" as this is one of the objectives I've created, but that is not available. The best I can do is edit the WAC file to display that text as though it was in the MP chat... but this is a temporary solution and for those currently playing in the map.

If some one were to join a MP game and wanted to view the goals AFTER that text had displayed, they'll have no idea what needs to be destroyed in order to complete that sub goal.

Thanks in advance for any help.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-07-2020, 09:15 AM
Guest001 is offline Guest001
Registered User

Join Date: Aug 2008
Posts: 4,971

Quote:
Originally Posted by blacksaibot View Post
Is there any way to create custom win condition/goal texts?

The drop down menu / combo box when editing "General Information" is extremely limited.

For example, I want the goal to read "Destroy all chemical containers" as this is one of the objectives I've created, but that is not available. The best I can do is edit the WAC file to display that text as though it was in the MP chat... but this is a temporary solution and for those currently playing in the map.

If some one were to join a MP game and wanted to view the goals AFTER that text had displayed, they'll have no idea what needs to be destroyed in order to complete that sub goal.

Thanks in advance for any help.

Hi there, this is a problem repeatedly asked by all mappers once they advance a bit.

I don't know a heck of lot about MP configurations but generally a bin file is used for custom objectives, ai names, location names, waypoint names etc. but on a lot of servers the bin can fail to work.

I have a non-dedicated server where the game itself is hosting.

It's a pity it's not a dedicated server app, novalogic retired that years ago.

Anyway the server runs 24/7 from New York and they don't seem to work for me.

Although...

I've seen bin commands in the WAC.

It's a matter of finding the syntax out.
I know you can change AI names in it but as for anything else I don't really know.

I do know some long serving members here know about internal variables and server tricks and scripts, so maybe they also know how to implement this for you.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:37 AM.




Powered by vBulletin®