Go Back   Novahq.net Forum > Games > Delta Force

Delta Force Anything to do with the Delta Force series of games, DF1, DF2, LW, TFD, BHD, DFX, AF etc.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-16-2020, 08:01 AM
Creator is offline Creator
Registered User

Join Date: Mar 2017
Posts: 72

Sad Delta Force 2 Autorun

Autorun.exe for Delta Force 2 installation don't work(dont opend) when I click It...why??? Please help me...
Reply With Quote
  #2  
Old 05-16-2020, 01:29 PM
cambreaKer is offline cambreaKer
cambreaKer's Avatar
Registered User

Join Date: Apr 2019
Location: germany
Posts: 24

if you want to install the game you can browse the cd and run setup.exe
Reply With Quote
  #3  
Old 05-18-2020, 07:45 AM
Hellfighter is offline Hellfighter
Hellfighter's Avatar
Chief ADFP

Join Date: Jun 2002
Location: San Jose Calif 95111
Posts: 20,848

Find set up.exe make shortcut to desktop, there open properties> change compatibility windows 7 or windows xp sp2, I have windows 10pro no longer shows windows me, 2000, xp they no longer being used! Anyway just change windows type then select ok me try windows 7️
__________________
*twitter: @chiefadfp Skype: chiefadfp
*US-Military Tribunals News, source: https://c-vine.com
gameplay now days: swtor.com (mainly stuck on)
*Parler: @ChiefAdfp Parler.com
*Coronavirus Global Chart COVID-19
*all type of recall notices: Click-Here check it out
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:42 AM.




Powered by vBulletin®