Go Back   Novahq.net Forum > Games > Delta Force

Delta Force Anything to do with the Delta Force series of games, DF1, DF2, LW, TFD, BHD, DFX, AF etc.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-28-2007, 09:09 AM
Spinney is offline Spinney
Registered User

Join Date: Apr 2007
Posts: 63

waypoint problems

OK, what am I doing wrong? I assign my "start player" marker to "blue(good)". Then I select a waypoint, for e.g. "player waypoint" that has the "blue team waypoint" box checked. Now, if I have only one waypoint for myself no problem. But if my waypoint group is two or more for my player it won't go past WP 1.0 in the game. It appears that it won't recognise 1.1, 1.2 etc. I've selected said waypoints and all appears in order. What's happening? I have a couple blinding maps already done but the player can only go to one waypoint at a time. Help!
Reply With Quote
  #2  
Old 04-28-2007, 09:49 AM
Hellfighter is offline Hellfighter
Hellfighter's Avatar
Chief ADFP

Join Date: Jun 2002
Location: San Jose Calif 95111
Posts: 21,134

Send a message via ICQ to Hellfighter
i think you need to set all the way points on the map

sample
in a chaing wp1 on the map then set the next wp so on ether in a loop or starting point.........WP chain.many more.......... to a ending point.

if you loop it they will loop back to the start point.

been a long time i made a way point for AI to follow.

all don't set the limited on players in the server to hind items if there like only 3pls, were they be seen if there are like 5pls. i my self don't use that i leave that uncheck.

but then again what are you using to make the map with " dfx-Nile or dfx-med"? map editor
__________________
* altnews sources [getmo & others news] not found main FNN: realrawnews.com
*Discord: Unknown77#7121
Playing now days: EA Games> swtor [star wars old republic]
Reply With Quote
  #3  
Old 04-28-2007, 10:33 AM
Spinney is offline Spinney
Registered User

Join Date: Apr 2007
Posts: 63

Thanks for your help. Still no luck. I edit each wp individually and nothing. I've even reinstalled the game. This doesn't happen to me with BHD or any of the others. Only with extreme. Oh, I'm using MED by the way. Does this happen to anyone else? Is there a solution or update that can cure it?
Reply With Quote
  #4  
Old 04-28-2007, 04:48 PM
dave61 is offline dave61
dave61's Avatar
I.C.U.

Join Date: Jul 2005
Location: Here & There
Posts: 2,155

Send a message via Yahoo to dave61
You'll need to set an advancement event to advance to the next waypoint.

Make an event goal for the waypoint like bad guys dead or crates destroyed or anything that you want to use as an advancement goal. Then on your map, click on the waypoint (open the waypoints item attributes and look in the upper right hand corner for the advancement event drop down window) and use the event that you made as an advancement event.

You'll have to use an advancement event for each of your waypoints.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! BHD:how to show waypoint ICE_PIC_JAPAN Delta Force 7 07-02-2011 04:21 AM
WayPoint Names XRedRavenX Delta Force 11 04-04-2008 12:34 AM
Waypoint Problems? Twix Delta Force 1 10-04-2006 08:20 PM
WAYPOINT HELP! Mdog Delta Force 0 08-22-2003 02:02 PM
Waypoint issue Killer Dan Delta Force 2 04-24-2003 01:21 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:45 PM.




Powered by vBulletin®