Go Back   Novahq.net Forum > Games > Joint Operations

Joint Operations Anything about the Joint Operations series of games.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-04-2004, 08:41 PM
ratmVeritas is offline ratmVeritas
Registered User

Join Date: Mar 2004
Posts: 34

Cry JO Demo Help!

I just downloaded the Joint Ops demo, and updated it. When i go to the game it is a blocky and the graphics are messed up. The only two guns i can see correctly are the AK47 and Colt 1911. Anyone know what i can do?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-04-2004, 08:41 PM
Steve is offline Steve
Steve's Avatar
Administrator

Join Date: Sep 2001
Location: Angleterre
Posts: 21,171

list your specs
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 05-05-2004, 05:54 AM
bobsm8 is offline bobsm8
Registered User

Join Date: Nov 2002
Posts: 546

Send a message via ICQ to bobsm8
prob a graphic card prob m8..or insufficient pc requirements, what other games do you play, J.ops does exceed bhd needs from a comp to run correctly looking back df2, dflw were running on limited resources as far as graphics were lol , like stevie says "whats your comps specs"
__________________




Give 100% ......or Give Nothing

B.A.F
Reply With Quote
  #4  
Old 05-06-2004, 03:22 PM
ratmVeritas is offline ratmVeritas
Registered User

Join Date: Mar 2004
Posts: 34

Bhd and TS work perfectly on my comp.

I dont know too much about my comp specs. but it has
pentium 4, win xp,2.5 GHZ, 512mb, and

Last edited by ratmVeritas; 05-08-2004 at 01:30 AM.
Reply With Quote
  #5  
Old 05-06-2004, 03:36 PM
Systemkaos is offline Systemkaos
Registered User

Join Date: Jul 2003
Posts: 1,736

Send a message via ICQ to Systemkaos
how many MB is your GFX card and what type
__________________
If any one wants a life i can email them in .rar and .zip format, although im out of sunlight
Reply With Quote
  #6  
Old 05-08-2004, 01:30 AM
ratmVeritas is offline ratmVeritas
Registered User

Join Date: Mar 2004
Posts: 34

my graphics card is a intel(R)82845G Graphics Controller with 64 mb.

Last edited by ratmVeritas; 05-08-2004 at 02:01 AM.
Reply With Quote
  #7  
Old 05-09-2004, 02:51 PM
ratmVeritas is offline ratmVeritas
Registered User

Join Date: Mar 2004
Posts: 34

does my graphics card have to have HW T&L to play the demo, if so where can i download that?
Reply With Quote
  #8  
Old 05-09-2004, 06:42 PM
bobsm8 is offline bobsm8
Registered User

Join Date: Nov 2002
Posts: 546

Send a message via ICQ to bobsm8
yep it has to have the HW + T&L if it doesnt come with your cards drivers IF its capable of running the game, id seek help at driverguide.com username = drivers pass = all ....and see if you can find any new ones there or your cards mainpage, or see about upgrading to a bigger and better card
__________________




Give 100% ......or Give Nothing

B.A.F
Reply With Quote
  #9  
Old 05-10-2004, 12:25 PM
ratmVeritas is offline ratmVeritas
Registered User

Join Date: Mar 2004
Posts: 34

do i have to buy a new card or can i download HW T&L?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Difference between JO:TR, JO:E, JO:CA. Help grenadier501 Joint Operations 2 01-29-2011 08:46 PM
New JO Demo Now Availible! Sal UK News 36 06-23-2004 03:48 AM
New JO Demo due this week! Sal UK Joint Operations 14 06-09-2004 06:26 PM
Looking for JO Demo Scrims Wall_BMF Joint Operations 0 05-20-2004 11:48 PM
JO:TR Beta Demo Map Editing Tools available! V99 News 3 04-09-2004 07:15 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:02 PM.




Powered by vBulletin®