Go Back   Novahq.net Forum > Games > Delta Force

Delta Force Anything to do with the Delta Force series of games, DF1, DF2, LW, TFD, BHD, DFX, AF etc.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-20-2003, 11:03 PM
Clinger is offline Clinger
Registered User

Join Date: Oct 2003
Posts: 12

Send a message via AIM to Clinger
BHD MED: AI's (Windows) No move, but shoot?

Ok, i got a bunch of AI's in windows. I want em to shoot at me.... But i dont want em to move. I tried putting em to "Guarding" but they dont shoot at me at all. THeir range is set to 100. And im withing about 40. It should shoot!
Reply With Quote
  #2  
Old 10-21-2003, 06:59 AM
Sazza is offline Sazza
Registered User

Join Date: Aug 2003
Posts: 31

Uncheck the guard and set engagment MIN/MAX to 100 too.
That should do it.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-21-2003, 04:38 PM
Clinger is offline Clinger
Registered User

Join Date: Oct 2003
Posts: 12

Send a message via AIM to Clinger
Thank You's
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BHD WACing a AI JimDirt Delta Force 2 02-01-2007 07:08 PM
BHD: AI Help CptTitanic Delta Force 1 01-21-2004 01:34 PM
DF:BHD Editor (Enemy AI respawn endlessly?) dgbirdy Delta Force 1 04-12-2003 09:27 AM
how can i make hummvs move on BHD ßlòóÐbÀ†H~Uã~ Delta Force 2 01-19-2003 09:09 PM
MED and Windows XP killyouall Delta Force 2 04-30-2002 04:49 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:54 PM.




Powered by vBulletin®