Go Back   Novahq.net Forum > Computers > Tech Support

Tech Support Have a problem? Maybe we can help!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 07-31-2021, 06:09 PM
jabo1SFH is offline jabo1SFH
Registered User

Join Date: Jul 2019
Location: AZ
Posts: 297

Quote:
Originally Posted by thewad View Post
I am getting this error on certain maps on one computer but not the other computer . I even made a copy of my hard drive and placed it in another pc to see if it made a difference . And it did , map played and rotation to another map with no problem . Crazy thing that these maps will work on two computers but will not on two other computers . I have noticed that these maps are some that DID play fine but now give this error . There has got to be something in the folder in one pc's AW2 and not the other but I cannot find it. Any help would be appreciated . BTW I emphasize the fact these are mostly maps that did play fine but now ,give that error .
yes, there is something within AW2 that is causing these errors.


Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:05 AM.




Powered by vBulletin®