Go Back   Novahq.net Forum > Computers > Web design and Programming

Web design and Programming Discuss website creation and other programming topics.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-10-2003, 07:48 AM
darkchaos is offline darkchaos
Registered User

Join Date: Mar 2003
Posts: 432

Send a message via AIM to darkchaos
question

whatd this guy use to make this site? tables/frames? and what do you think is the easiest program to design webpages with?
http://www.gfx-arena.com
__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 05-10-2003, 09:27 AM
Steve is offline Steve
Steve's Avatar
Administrator

Join Date: Sep 2001
Location: Angleterre
Posts: 21,230

looks like just tables to me
i think it would be nice if he used an iframe in the middle instead (sorry have this thing about iframes now muahhaha).

i design my web pages in photoshop and put em together in dreamweaver
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 05-10-2003, 11:34 AM
darkchaos is offline darkchaos
Registered User

Join Date: Mar 2003
Posts: 432

Send a message via AIM to darkchaos
SB, with your site stevieb.dfhq.net whatd you use to build that? + are there n e frames on there, tables?
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 05-10-2003, 12:01 PM
Steve is offline Steve
Steve's Avatar
Administrator

Join Date: Sep 2001
Location: Angleterre
Posts: 21,230

design my web pages in photoshop and put em together in dreamweaver

tables with iframe in the middle
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 05-10-2003, 06:55 PM
dye is offline dye
Registered User

Join Date: Apr 2003
Posts: 30

Send a message via AIM to dye
I think Frontpage is! But thats my opinion! I havent really got the hang of dreamweaver YET!
__________________
Web DeSiGnEr
Latest Work - http://www.cathyschawk.com/[DOD]
Reply With Quote
  #6  
Old 06-08-2003, 03:49 AM
SilentTrigger is offline SilentTrigger
-1PARA-

Join Date: Sep 2002
Location: Sweden
Posts: 3,972

Notepad!

Iframes are nice to use but not intierly good as it doesnt work with all browsers, but you could allways add requirements im guessing stiveb did that, havent checked the site yet. Will do soon
__________________
-1PARA-AlexKall

My photography website



Reply With Quote
  #7  
Old 06-08-2003, 04:36 AM
Steve is offline Steve
Steve's Avatar
Administrator

Join Date: Sep 2001
Location: Angleterre
Posts: 21,230

i havent said requirements but i added text in the iframe (or where it should be) sayign that their browser doesnt support blah blah and that IE will work and there is also a link to the page that should display in the iframe so they can still see the content.
__________________
Reply With Quote
  #8  
Old 06-08-2003, 07:57 AM
SilentTrigger is offline SilentTrigger
-1PARA-

Join Date: Sep 2002
Location: Sweden
Posts: 3,972

Good deal stive!
Thats how it should be done
__________________
-1PARA-AlexKall

My photography website



Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question ƒalcon Joint Operations 3 10-12-2006 04:45 PM
just a question Lucky Feedback / Novahq.net Support 3 07-29-2005 11:10 AM
Question SMITIE Sigs and Graphics 8 07-18-2005 07:20 PM
Question :D V99 Delta Force 7 09-10-2003 12:23 AM
i have a question †W¡§†ëÐ «M§§» Hardware and Software 5 08-23-2003 09:39 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:51 PM.




Powered by vBulletin®