Go Back   Novahq.net Forum > Computers > Hardware and Software

Hardware and Software Discuss hardware, software and security related stuff

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-24-2009, 08:43 PM
ShArP is offline ShArP
ShArP's Avatar

Join Date: Dec 2003
Location: Pennsylvania, USA
Posts: 6,786

Send a message via ICQ to ShArP Send a message via AIM to ShArP Send a message via MSN to ShArP
Power Switch

well my power switch (the thing that turns the computer on) decided to break on me and i need a new one, any ideas where to get one? I have a HP Pavilion a1130n computer.
__________________


Reply With Quote
  #2  
Old 10-24-2009, 09:00 PM
Mstenger404 is offline Mstenger404
Registered User

Join Date: May 2005
Location: Indiana
Posts: 3,730

Send a message via MSN to Mstenger404
what to you mean by power switch? the On button on the front of the computer? or the ON/OFF flip switch on the back? that would be the Power supply on the back.
__________________


Intel Q9300 Quad~2.5Ghz
PALIT GTX570
ASUS GTX280 Dedicated PhysX
WD Velociraptor 300GB 10k RPM
WD Caviar Black 1TB 7,200 RPM
4GB Patriot DDR3 1333mhz
Intel BOXDX48BT2 X48
Corsair 1000Watt Modular PSU
Windows 7 Professional 64-bit
ASUS VG238H 23" 120Hz 3D-Ready
Reply With Quote
  #3  
Old 10-24-2009, 11:25 PM
EDGE is offline EDGE
EDGE's Avatar

Join Date: Feb 2003
Location: North Carolina
Posts: 7,184

Send a message via ICQ to EDGE Send a message via AIM to EDGE Send a message via Yahoo to EDGE
If you ordered a prebuilt computer that is still under warranty with HP, you can probably have the button replaced for next to nothing.
__________________
Quote:
Voltaire
It is forbidden to kill; therefore all murderers are punished unless they kill in large numbers and to the sound of trumpets.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-25-2009, 06:25 AM
Steve is offline Steve
Steve's Avatar
Administrator

Join Date: Sep 2001
Location: Angleterre
Posts: 21,216

which part is broken, or how is it broken, looked to see if you can fix it?

u shoudl be able to pick up this part for little money, ebay might be an option. whats the PC model number?
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 10-25-2009, 09:28 AM
ShArP is offline ShArP
ShArP's Avatar

Join Date: Dec 2003
Location: Pennsylvania, USA
Posts: 6,786

Send a message via ICQ to ShArP Send a message via AIM to ShArP Send a message via MSN to ShArP
the part that is broken is not the front cover, but if you take it off the part that you would push in to turn the computer is broke, so i would need a whole new on/off button guess would be the best way to say it.

and i think this is the model #: PX769AA-ABA a1130n

and if i could find my camera i would take a picture of it but i have no clue where it is at
__________________


Reply With Quote
  #6  
Old 10-25-2009, 12:24 PM
katana*GFR* is offline katana*GFR*

Join Date: May 2002
Location: North Sea
Posts: 2,421

Send a message via ICQ to katana*GFR* Send a message via MSN to katana*GFR*
I think under the C of Clean Up Your Room. :P


If you dont mind doing some DIY you can make a new switch yourself, just get the parts ( well, just the switch and maybe a little cable ) at your local electronics store.
__________________
<- Sponsored by Chris



Found on Youtube:
Quote:
And if Newton Faulkner's voice can be described as "R&B" then Kurt Cobain must be a member of Boyz II Men.
Link here
Reply With Quote
  #7  
Old 11-19-2009, 08:28 AM
Hellfighter is offline Hellfighter
Hellfighter's Avatar
Chief ADFP

Join Date: Jun 2002
Location: San Jose Calif 95111
Posts: 20,839

Quote:
Originally Posted by ShArP View Post
the part that is broken is not the front cover, but if you take it off the part that you would push in to turn the computer is broke, so i would need a whole new on/off button guess would be the best way to say it.

and i think this is the model #: PX769AA-ABA a1130n

and if i could find my camera i would take a picture of it but i have no clue where it is at
is it a new computer under warranty? with HP

you maybe able to call them and order a new power "off & on switch" from them for your tower! or get the part number to lookup online to buy from others. i say give them a call at less they should be able give a part number to the power switch to you.

9 out of 10 they send it to you free without any charges for the power switch or shipping charge if they still have that item in stock.
__________________
*twitter: @chiefadfp Skype: chiefadfp
*US-Military Tribunals News, source: https://c-vine.com
gameplay now days: swtor.com (mainly stuck on)
*Parler: @ChiefAdfp Parler.com
*Coronavirus Global Chart COVID-19
*all type of recall notices: Click-Here check it out
Reply With Quote
  #8  
Old 11-19-2009, 08:53 AM
ShArP is offline ShArP
ShArP's Avatar

Join Date: Dec 2003
Location: Pennsylvania, USA
Posts: 6,786

Send a message via ICQ to ShArP Send a message via AIM to ShArP Send a message via MSN to ShArP
i actually don't care anymore because i will be getting a new one within the next few months

and i pulled everything off the "switch" and only have to wires left for it and i just put the 2 wires together to turn it on, its simple but thanks for all of your help guys

__________________


Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Look for 4 port KVM switch DevilDog#1 Hardware and Software 2 11-18-2007 08:13 AM
Name Switch JonM Feedback / Novahq.net Support 3 01-27-2006 05:38 PM
Jo Weapon Mod Switch EDGE News 22 03-14-2005 08:21 PM
Switch Hands Stalker61 Humor & Jokes 7 08-16-2004 09:01 AM
How do I switch teams in a game? Steve Joint Operations 0 06-26-2004 05:07 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:38 AM.




Powered by vBulletin®