Go Back   Novahq.net Forum > Games > Delta Force

Delta Force Anything to do with the Delta Force series of games, DF1, DF2, LW, TFD, BHD, DFX, AF etc.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-21-2004, 11:45 PM
Clinger is offline Clinger
Registered User

Join Date: Oct 2003
Posts: 12

Send a message via AIM to Clinger
BHD - Fast Roping

Ok, i've followed the instructions for fast roping. I've downloaded a complete MED and when I want to bring the rope back up where the tutorials say to make it do the animation in reverse, I cant. The editor has the following options: "Play", "Bad Texttool String(tWake)", and "Bad Texttool String(Effect_SBoatWake)" I think im gonna cry... lol why is this being a pain in my....???? Help please....
Reply With Quote
  #2  
Old 05-02-2008, 03:47 AM
sniper X is offline sniper X
Registered User

Join Date: Mar 2008
Posts: 35

Hey man. da only thing i can think of is that u have to put the mission editor in the Black hawk down directory. try that. if it doesnt work then im out.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FAST Roping Please read and reply chunkidillion Delta Force 3 12-22-2008 03:33 PM
Fast roping HELLLLLP!!!!!!!! sniper X Delta Force 8 08-07-2008 10:54 PM
Possible to have too fast of a connection in BHD? Elmo73 Tech Support 4 07-27-2008 09:37 AM
Fast Roping Steve Delta Force 0 01-09-2004 11:31 AM
Fast roping Light Storm Delta Force 11 04-10-2003 02:19 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:20 PM.




Powered by vBulletin®