Go Back   Novahq.net Forum > Games > Call of Duty

Call of Duty Anything about the Call of Duty / Modern Warfare series of games.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-14-2011, 10:34 AM
grenadier501 is offline grenadier501
grenadier501's Avatar
JO mod maker

Join Date: Mar 2010
Location: Argentina
Posts: 297

Confused CODMW2 min. requirements, Help

.
.
Hello every1, need help with Call of Duty: Modern Warfare 2.
does any1 here knows what are the minimum requirements of CODMW2?

Especially, how much Video and RAM memory requires it?

Thanks for any help..



Last edited by grenadier501; 05-14-2011 at 03:07 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-14-2011, 02:37 PM
RedrumSalad is offline RedrumSalad
RedrumSalad's Avatar
"dalasmurdeR"

Join Date: Aug 2008
Location: around
Posts: 1,844

i suggest not playing that game and going out to get a good game like Brink or Portal 2
__________________


Some say that the best weapon is the one you never have to fire, well I say the best weapon is the one you only have to fire once, thats how i do it, thats how America does it, and it's worked out pretty well so far.

"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his" - General George S. Patton

"Heroes are remembered, but legends never die" - The Sandlot

Whatever doesn't kill you hurts like a bitch.

R.I.P Murphy
September 10, 1995 - April 21, 2010
Reply With Quote
  #3  
Old 05-14-2011, 03:19 PM
grenadier501 is offline grenadier501
grenadier501's Avatar
JO mod maker

Join Date: Mar 2010
Location: Argentina
Posts: 297

No i'm not going to play it now anyway. I just want to know the minimum requirements just in case I want to download it in future occasionally occasions.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-14-2011, 06:32 PM
MERMITE is offline MERMITE
Registered User

Join Date: May 2006
Posts: 1

My box cover in front of me say:
os.windows xp or vista
cpu. amd 64 3200+ or intel pentium 4 3.0ghz or better
memory, 16gb free hard drive space,/ 512 mb ramxp/1gb ram vista
video card, shader3 or better 256 nvidia geforce 66000gt/ati radeon 1600xt or better

and intenet connection required....hope this helps
Reply With Quote
  #5  
Old 12-06-2011, 07:20 AM
Trooper is offline Trooper
Trooper's Avatar
Registered User

Join Date: Nov 2002
Posts: 208

thanks it help's me
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 09-01-2015, 09:50 AM
City Ace is offline City Ace
City Ace's Avatar
Registered User

Join Date: Dec 2014
Location: 404 Not Found
Posts: 203

Modern Warfare 2 needs at least 256 mb vram, 1 gb ram and intel p4 3.2 ghz.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
who .. plays CODMW2 ON LIVE nightcamo Call of Duty 2 12-27-2011 04:27 AM
CODMW2 Game Night? GeeFuss Call of Duty 4 11-12-2009 12:28 PM
Need help , being punted after 1 min... Ardberg Delta Force 1 01-22-2006 04:03 PM
2 min. sig Born Sigs and Graphics 21 03-27-2005 09:15 PM
been a min. Rider Sigs and Graphics 3 12-09-2004 08:35 AM


All times are GMT -5. The time now is 03:36 AM.




Powered by vBulletin®