Go Back   Novahq.net Forum > Games > Delta Force

Delta Force Anything to do with the Delta Force series of games, DF1, DF2, LW, TFD, BHD, DFX, AF etc.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-18-2007, 01:02 AM
dantheman6405 is offline dantheman6405
Registered User

Join Date: Oct 2007
Posts: 1

Send a message via AIM to dantheman6405 Send a message via Yahoo to dantheman6405
adding new maps?

how do I add new maps to dfx? i have dl them and tried putting the files in my dfx folder but nothing happens. Can someone tell me the trick?
Reply With Quote
  #2  
Old 10-18-2007, 02:08 AM
Chrispy is offline Chrispy

Join Date: Sep 2005
Location: Peria, New Zealand
Posts: 6,770

Send a message via MSN to Chrispy Send a message via Yahoo to Chrispy
Are they .bms files? They have to be .bms to work. If they're .mis, open them in the MED and save and export into .bms.

BTW, welcome to the HQ!

Chris
__________________
Intel Core Duo E7300 2.66GHz // SuperTalent DDR2 800 2GB // ASUS nVidia GeForce 8400GS 512MB // Western Digital 7200RPM 320GB SATA // LG GH-20LS 20X SATA DVD-RAM // Windows XP Pro 32-bit // Thermaltake XP550 NP 430W // Thermaltake SOPRANO SECC Black
Reply With Quote
  #3  
Old 02-24-2008, 02:31 AM
killerwolf is offline killerwolf
Registered User

Join Date: Nov 2006
Posts: 8

i'm having a bit bother with some files too. Imprisoned works fine, but some, like Super Tanker, don't appear when i load the game ~ any thoughts as to why? they don't mention that mods are needed and are listed as SP games.

BTW, are the mods the things that will appear in the "expansions" tab of the Options screen?

TIA
Reply With Quote
  #4  
Old 02-24-2008, 12:39 PM
Chrispy is offline Chrispy

Join Date: Sep 2005
Location: Peria, New Zealand
Posts: 6,770

Send a message via MSN to Chrispy Send a message via Yahoo to Chrispy
As far as I'm concerned the expansions folder doesn't really work in DFX, I think you gotta duplicate your whole game and install a mod over the duplicate. I'm not too sure.

Chris
__________________
Intel Core Duo E7300 2.66GHz // SuperTalent DDR2 800 2GB // ASUS nVidia GeForce 8400GS 512MB // Western Digital 7200RPM 320GB SATA // LG GH-20LS 20X SATA DVD-RAM // Windows XP Pro 32-bit // Thermaltake XP550 NP 430W // Thermaltake SOPRANO SECC Black
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Adding maps to BHD?! SouthernPatriot Delta Force 1 10-04-2008 02:28 PM
Adding Maps? J-Factor Joint Operations 2 11-18-2007 01:56 AM
Adding custom maps DevilDog#1 Joint Operations 2 02-24-2005 09:57 AM
Adding maps ArchAngell Joint Operations 6 07-15-2004 09:58 AM
Adding date to maps DevilDog#1 Delta Force 1 07-29-2002 04:06 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:24 AM.




Powered by vBulletin®