Go Back   Novahq.net Forum > Games > Delta Force

Delta Force Anything to do with the Delta Force series of games, DF1, DF2, LW, TFD, BHD, DFX, AF etc.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-17-2020, 11:09 AM
Creator is offline Creator
Registered User

Join Date: Mar 2017
Posts: 72

RollEyes I can't modified some Item Attributes

Why I can't modified "engagement distances and timers(seconds)" panes(in the "Items/peoples Attributes") in the Mission Editor 1.43a of Delta Force 2???
Please help me...I'm creating a fantastic mission
Reply With Quote
  #2  
Old 05-17-2020, 06:51 PM
stompem is offline stompem
stompem's Avatar
Die Hard

Join Date: Aug 2008
Location: Australia
Posts: 4,876

Quote:
Originally Posted by Creator View Post
Why I can't modified "engagement distances and timers(seconds)" panes(in the "Items/peoples Attributes") in the Mission Editor 1.43a of Delta Force 2???
Please help me...I'm creating a fantastic mission


Check folder permissions and try the /d switch.
__________________

In It For The Game!
Reply With Quote
  #3  
Old 05-18-2020, 07:20 AM
Creator is offline Creator
Registered User

Join Date: Mar 2017
Posts: 72

It doesn't work
Reply With Quote
  #4  
Old 05-20-2020, 10:53 AM
stompem is offline stompem
stompem's Avatar
Die Hard

Join Date: Aug 2008
Location: Australia
Posts: 4,876

Quote:
Originally Posted by stompem View Post
Check folder permissions and try the /d switch.

Maybe the attributes you want to change are not editable in that version of the MEd.

Try an unlocked MEd if there's one avaiable, they can edit all attributes of the game, there might be one here on NHQ.
__________________

In It For The Game!
Reply With Quote
  #5  
Old 05-26-2020, 08:02 AM
Creator is offline Creator
Registered User

Join Date: Mar 2017
Posts: 72

This Delta Force 2 MED that I use is already unlocked and it's the only MED on Novahq and DfBarracks.
Reply With Quote
  #6  
Old 05-26-2020, 04:40 PM
stompem is offline stompem
stompem's Avatar
Die Hard

Join Date: Aug 2008
Location: Australia
Posts: 4,876

Quote:
Originally Posted by Creator View Post
This Delta Force 2 MED that I use is already unlocked and it's the only MED on Novahq and DfBarracks.
I've seen this problem before - go through all the checks - Folder Permissions - Security - Shields - Compatibilty - VirtualStore etc..
__________________

In It For The Game!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:58 AM.




Powered by vBulletin®